La sort cau de nou a Sant Andreu de la Barca

L’administració 'La Bruja Gitana' va repartir una desena de números del 18442 del segon premi de la Loteria del Nen

 

Sant Andreu de la Barca va tornar a ser un dels municipis protagonistes en el primer sorteig de l’any, que es va celebrar ahir dissabte a Àvila. L’administració “La Bruja Gitana”, del carrer de la Font número 4, va repartir un total de 750.000 euros en la Loteria del Nen venent una desena de números del segon premi, el 18442.

Precisament aquest establiment santandreuenc porta una dècada venent números premiats en les rifes de Nadal i de Reis de forma ininterrompuda. Segons explica el seu propietari, Lluís Cortés, aquesta “sort és fruit de la constància i la professionalitat” de tota la seva família que fa més de cent anys que es dedica a la venda de loteria, primer al carrer i des de 1971 a través d’aquesta administració.

Nou establiment

Cortés ha avançat que per aquest any tenen previst ampliar el negoci, obrint un segon local a Barcelona. Tot plegat amb l’objectiu d’esdevenir un referent capaç de superar en vendes a La Bruixa d’Or de Sort. Per Cortés el més important és “fer feliç a la gent” i, sobretot, als veïns de Sant Andreu de la Barca. “Creiem que hem venut els dècims a ciutadans del municipi, en concret sabem que hi ha un premiat que ja ens ha trucat, que duia més d’un número i està molt content”, assenyala.

bruja gitana

Així mateix indica que es tracta d’un veí que portava molt de temps a l’atur i que feia poc que havia trobat feina. Competir amb La Bruixa d’Or Cortés assegura que la seva família porta “la sort a la sang”. De fet, afirma que ell mateix va néixer un 22 de desembre. “Quan era petit em van dir que tenia un do i que tot el que toqués ho convertiria en bo”, explica.

Redacció / Fotos: Jordi Milian (RSAB)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix