Polseres identificatives per a la cavalcada de Reis de Sant Andreu

Porten el nom del menor i un número de telèfon per localitzar els responsables

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà aquest any polseres identificatives per a nens i nenes en les quals es pot anotar el seu nom i un telèfon de contacte per poder localitzar els familiars o responsables en cas que es perdin. El consistori i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil repartiran més de 3.000 polseres des del dia 2 de gener i fins a la cavalcada de Reis.

El regidor de Protecció Civil, Xavi Pla, ha explicat que “la mesura pretén donar un plus de seguretat als nens i a les seves famílies” i ha recordat que les polseres es podran recollir a partir del dia 2 de gener al campament del patge reial.

Les polseres són reutilitzables i permeten anotar el nom del nen o la nena i un telèfon de contacte de la persona responsable en cas que el nen es perdi. Un cop acabat l’esdeveniment, el nen es pot treure la polsera i guardar-la per un altre dia quan assisteixi a altres activitats amb molta concurrència de gent.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix