L'estació d'Olesa de Montserrat de FGC té més serveis de trens

Els dies feiners hi haurà un increment de fins a tretze noves freqüències

A partir del dilluns 2 d’octubre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) incrementa el servei de trens a l’estació d’Olesa de Montserrat els dies feiners amb 15 noves freqüències. En concret, set circulacions que finalitzen el seu trajecte a Martorell-Enllaç ho faran a Olesa de Montserrat, i vuit trens que inicien el servei a Martorell ho faran a Olesa. D’aquesta manera, FGC dóna resposta als increments de demanda registrats en aquesta estació i que es preveu que segueixin augmentant en el futur. Durant el primer semestre de l’any 2017 l’estació d’Olesa de Montserrat ha registrat 155.934 viatgers, un 12% més que el primer semestre de 2016.

Reforç de l’autobús amb Esparreguera

A més d’aquestes millores en el servei de trens, el servei actual d’autobús entre Olesa i Esparreguera es reforça a partir del dia 2 d’octubre per convertir-lo en un servei 100% de connexió amb el tren per als ciutadans d’Esparreguera. D’aquesta manera, els busos s’aturaran a tots els punts de parada i enllaçaran amb tots els trens a l’estació d’Olesa.

Els vehicles estrenen també una nova imatge que els fa més visibles i identificables com a servei d’aportació al ferrocarril des d’Esparreguera, a través de la intermodalitat tren + autobús.

El pla també inclou que les dues estacions de l’Aeri, actualment sense servei comercial, es posin a la disposició de la ciutadania. Així, FGC ha ofert la possibilitat que els respectius ajuntaments facin ús de les instal·lacions sense cap cost. Les condicions de la cessió d’aquests espais s’estan negociant.


Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix