Cornellà va denunciar més de 2.500 conductes incíviques el 2010

La xifra suposa un augment del 500% respecte a les denúncies imposades l’any 2009

Cornellà de Llobregat va denunciar més de 2.500 conductes incíviques durant l’any 2010. La xifra suposa un augment del 500% respecte a les denúncies imposades l’any 2009, segons dades facilitades aquest dilluns per l’Ajuntament.

Saltar-se l’ordenança cívica té les seves conseqüències: sancions econòmiques que van dels 30 als 3.000 euros.

No retirar els excrements dels gossos de la via pública, per exemple, comporta una multa de 600 euros. I dipositar les bosses d’escombraries a les papereres pot suposar una sanció de 200 euros.

Les dades han trascendit al mateix temps que l’Ajuntament de Cornellà posa en marxa la campanya Cornellà pel Civisme, que pretén evitar les accions incíviques des de la perspectiva pedagògica, i ha realitzat més de 3.250 intervencions durant l'estiu d'aquest any.

Més sancions

De totes les actuacions que s'han realitzat, les més nombroses són les de prevenció d'actes incívics i temes relacionats amb la neteja, en concret, el mal hàbit de tirar burilles i pipes al sòl.

Altres assumptes en els quals s'ha incidit són, d'una banda, la importància de portar lligats els animals de companyia així com l'obligació de recollir els excrements del carrer i, per una altra, les visites als patis per coordinar la pràctica de l'esport.

Malgrat haver-se quedat més gent a la ciutat aquest estiu -per culpa de la crisi-, no ha augmentat el nombre d'accions incíviques, però sí el de sancions imposades.

Redacció | Foto:  Baiximágenes (Arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
106

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix