Presó per a un ‘carpeter’ reincident que operava al Baix Llobregat

Un jove romanès que es feia passar per sordmut però que també agredia les seves víctimes a comerços

Se l’imputen un total de 12 furts i 6 robatoris amb violència i intimidació al Baix Llobregat (Castelldefels, Gavà i Viladecans) i al Vallès Occidental (Cerdanyola, Rubí).

Però la investigació continua oberta, i no es descarta que hagi operat a altres ciutats ni que estigui relacionat amb més delictes.

El seu modus operandi era gairebé sempre el mateix: es guanyava la confiança de la víctima fent-se passar per sordmut, els demanava un donatiu i una signatura per a una campanya inexistent i fraudulenta d’ajuda a nens amb disminucions i, a continuació, els furtava els objectes de valor de les seves bosses o dels mostradors dels comerços.

Petons als incauts 

Després s’acomiadava enviant petons amb la mà des de la distància a les seves víctimes.

Segons els Mossos d’Esquadra, el presumpte delinqüent tampoco dubtava a fer servir la violència per aconseguir el seu objectiu i donava empentes, i fins i tot bufetades, a les víctimes.

El detingut, de 27 anys i veí de Badalona, ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i, després de declarar, ha ingressat a la presó.

Redacció | Foto: Baiximágenes (Arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix