L’skate park de Sant Andreu durà el nom d'Ignacio Echeverría

El jove va morir durant l'atac terrorista a Londres d'aquest mes

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha decidit dedicar l'skate park de la ciutat a la memòria d'Ignacio Echevarría, el jove espanyol que va morir durant l'atac terrorista d'aquest mes a la ciutat de Londres. D'aquesta manera el consistori vol reconèixer l'acció d'aquest jove, amant de l'skate i que va tractar de defensar a un policia anglès de l'atac d'un jihadista amb un monopatí.

Des que es va conèixer l'acció d'Echeverría s'han succeït els homenatges i reconeixements al jove, a qui la Federació Espanyola de Patinatge concedirà, a títol pòstum, l'Ordre de Mèrit i la medalla de l'entitat.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dit que "cal destacar accions valentes, decidides i altruistes" com les d'Echeverría i considera que "amb un reconeixement d'aquesta manera volem posar el nostre gra de sorra”. Llorca ha apuntat també que amb aquesta acció també es vol posar de manifest el rebuig de la ciutat a qualsevol tipus de terrorisme, violència o imposició de les idees per la força i ha recordat que Sant Andreu de la Barca també va dedicar un espai públic a la memòria de les víctimes de l'atemptat de l'11M a Madrid.

La Junta de Govern Local farà la proposta al Ple municipal del mes de juny, que es celebrarà el dia 29, que traslladarà l'acord a la família de la víctima.

Redacció / Foto: Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix