El projecte Fandema arriba al Parlament Europeu

Representants de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i l’associació Mbolo van donar a conèixer la iniciativa 

El projecte de Fandema, que contribueix a l’apoderament socioeconòmic de les dones a la població de Tujereng, a Gàmbia, i finançat per l’Ajuntament de Torrelles, va arribar fins al Parlament Europeu. El regidor de Solidaritat del municipi baixllobregatí, Sebas Guichandut, i dos representants de Mbolo Association, Malang Sambou i Sílvia Llopart, van ser convidats per l’eurodiputada Bodil Valero, del grup dels verds-Aliança Lliure Europea, a qui van poder presentar el projecte.

Allà, es van poder reunir també amb l’assessor del grup Àfrica-Carib-Pacífic per tractar la nova situació a Gàmbia, després que el dictador que hi governava des de feia més de 22 anys hagi perdut a les urnes. El projecte Fandema treballa en la dinamització del mercat municipal i introdueix les energies renovables al país.

Redacció / Fotos: Aj. Torrelles de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix