Projecte de millora de revolts a la BV-2005 a Torrelles de Llobregat

Es vol solucionar el problema de visibilitat reduïda i de drenatge de la via

La Diputació de Barcelona ha redactat un projecte de millora de revolts a la carretera BV-2005 al seu pas pel terme municipal de Torrelles de Llobregat. El projecte d'aquestes obres, que han de millorar les condicions de seguretat viària, així com augmentar la fluïdesa del trànsit i la millora del drenatge de la via, ha estat lliurat avui pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcalde, Ferran Puig.

Actualment, en aquest tram de la carretera, la combinació del traçat, els accessos particulars i els sistemes de contenció de l'estructura sobre la riera de Torrelles donen lloc a una reduïda visibilitat a la via, especialment acusada en el cas dels vehicles que circulen en direcció Sant Vicenç dels Horts.

També hi ha problemes de drenatge que afecten la seguretat de la circulació, i els sistemes de contenció existents no compleixen amb la normativa vigent. El projecte de millora lliurat avui  contempla la substitució de tres corbes circulars existents actualment  dins de l'àmbit del projecte per dues corbes enllaçades per millorar les condicions de visibilitat del tram i també la col·locació de diversos elements de drenatge per garantir la correcta canalització i desguàs de les aigües. 

Redacció / Foto: Diputació

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
180

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix