Bet Peropadre participarà en el raid solidari Uniraid 2017

L’objectiu de la torrellenca és el de fer arribar material a diferents regions del Marroc molt desafavorides

L’edició d’enguany del raid solidari Uniraid 2017 tindrà representació torrellenca. Bet Peropadre ha confirmat la seva participació en aquesta prova de motor, un esdeveniment solidari i aventurer per a estudiants universitaris entre els 18 i 28 anys que els dur a seguir un circuit pel Marroc durant nou dies. Peropadre té com a objectiu fer arribar material necessari a les regions més desfavorides del país nord-africà, per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Per aconseguir fer realitat el seu desig, la torrellenca busca la col·laboració i implicació de tota la ciutadania, i és per això que el Dia de la Pau oferirà una xerrada divulgativa als estudiants de l’Institut de Torrelles, per tal de sensibilitzar-los sobre una realitat social poc visible. A més, l’Ajuntament li ha concedit una subvenció de 250 € per al projecte. Després del viatge, oferirà una xerrada a la Biblioteca municipal per explicar les seves vivències.

Un dels requisits de participació en la Uniraid és fer-ho amb un cotxe de més de 20 anys. L’equip de la Bet serà a l’Exposició de vehicles aquest diumenge 22 de gener el marc de la Festa Major de Sant Pau, amb el cotxe que els acompanyarà al Marroc.

Redacció / Foto: Aj. Torrelles de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix