Novetats a la Festa Major de Sant Pau de Torrelles de Llobregat

El Concurs d’Estelladors, que obrirà les activitats previstes, comptarà amb una categoria femenina i una exhibició de tractors

La Festa Major de Sant Pau de Torrelles de Llobregat, que se celebrarà del 22 de gener al 5 de febrer, escalfa motors. Ja es coneixen les principals novetats de l’edició d’enguany. Un dels actes més importants, el Concurs d’Estelladors, obrirà les activitats previstes i s’avança un cap de setmana. A més, se celebrarà amb una nova categoria femenina i una exhibició d’habilitat sobre els tractors.

Activitats programades

Dimecres 25 de gener serà festiu al municipi baixllobregatí, i es programarà un espectacle infantil a l’Ateneu i una xerrada amb Antonio Baños convidat per l’ANC. El dia 27 començarà amb el pregó a càrrec de la Colla de Diables de Torrelles, per donar inici al correfoc i la galejada de trabucs. La ballada de la Tal·lara comptarà amb la novetat de la música en directe dels Grallers de Torrelles, que han arranjat la melodia per gralla.

Dissabte 28 tindrà lloc el Concurs de l’hereu i la pubilla, la baixada de carretons i la discoteca empalmada, amb dues sessions per a tots els públics i per als majors de 16 anys. L’endemà, la cercavila de l’esplai s’allargarà fins a la plaça de l’església on hi haurà una animació infantil.

La festa de Sant Pau durarà fins al 5 de febrer, dia en què s’ha programat la 26a Caminada popular del Centre Excursionista Torrellenc.

Oriol Cartró, autor del cartell

El jurat del dotzè concurs de cartells de la Festa Major de Sant Pau va escollir com a guanyador el cartell amb el títol Festa-soca, elaborat per Oriol Cartró. No és el primer cop que l’autor participa en un concurs com aquest. Els seus treballs van ser escollits també com a imatge de la Festa de la Cirera de l’any 2011 i de la Festa Major de sant Pau els anys 2011 i 2014.

Redacció / Foto: Aj. Torrelles de Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix