Sant Joan Despí obre una 'Botiga Taller'

La 'Botiga Taller' forma part d'una prova pilot per incentivar que els locals disponibles tinguin activitat

Noves iniciatives per promoure i incentivar el comerç de proximitat a Sant Joan Despí. El consistori baixllobregatí ha posat en marxa la Botiga Taller, que durant les festes nadalenques ofereix una gran varietat d'activitats, tallers i serveis gratuïts i oberts a tothom. L'Ajuntament ha llogat aquest espai al barri de Les Planes, per realitzar aquestes activitats que compten amb la implicació de comerciants del barri i de diferents entitats. 

La Botiga Taller, que durant aquests dies ofereix moltes activitats relacionades amb el Nadal, s'engloba en un projecte per a revitalitzar el comerç local i aprofitar els locals que ara no tenen activitat per donar-los "vida".

A més s'han retolat cinc establiments més per a recordar els ciutadans que estiguin interessats a obrir un negoci que el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament els pot ajudar i assessorar. També es durà a terme un itinerari pels locals disponibles amb una exposició que mostra l'evolució del barri de les Planes. Està previst que la prova pilot es pugui estendre a altes barris de la ciutat. Iniciatives que pretenen visibilitzar aquests espais dotant-los d'activitat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix