El carrer Major de Torrelles donarà prioritat als vianants

La propera setmana s’iniciaran unes obres que eliminaran barreres arquitectòniques i tindran una durada d’un mes

El carrer Major de Torrelles de Llobregat, un dels principals del municipi baixllobregatí, es pavimentarà de nou per convertir-lo en via de calçada única, és a dir, sense voreres a un nivell superior de l’asfalt, per tal de donar prioritat als vianants i eliminar barreres arquitectòniques. El projecte, que s’inicia amb la primera fase en aquest carrer, té com a objectiu crear espais perquè els torrellencs puguin passejar amb tranquil·litat i seguretat, i ressegueix el camí escolar.

Les obres de millora que permetran construir la calçada única s’iniciaran el proper dilluns 14 de novembre i tenen una durada prevista d’un mes. En aquest període, es tallarà al trànsit el tram afectat i es canviaran de sentit els carrers de Joan XXIII i Martí Mas. Es preveu que les reformes estiguin completament acabades abans de l’inici de la campanya comercial de Nadal per tal d’afectar el mínim possible els comerços del carrer. 

Redacció / Foto: Aj. Torrelles

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix