Nou homenatge de l'Ajuntament d'Olesa a les víctimes de la Guerra Civil

Una làpida restaurada recordarà els 333 olesans i olesanes morts en el conflicte

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat farà un acte institucional el proper dimarts 1 de novembre descobrint al cementiri de Can Singla una làpida restaurada que recorda els 333 olesans i olesanes morts en la Guerra Civil. L’homenatge al cementiri de Can Singla, que es farà a les 11 del matí, donarà pas a la participació dels representants polítics olesans en l’homenatge que es farà al cementiri d’Abrera per retre homenatge i memòria als afusellats el 19 de febrer del 1939 en aquest indret, entre ells, l’exalcalde Fèlix Figueras.

L’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, ha recordat que gràcies a l’estudi i investigació que durant anys ha estat fent l’olesà Carles Roca, s’ha pogut xifrar en 333 les víctimes directes de la Guerra Civil en el municipi baixllobregatí. Per aquest motiu el propi Carles Roca tindrà un protagonisme especial en l’acte del proper dimarts.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix