Una escola de Sant Boi s’implica en la lluita contra l’incivisme

El CEIP Fernández Lara participa del civisme del barri de Casablanca després d’apradinar diferents espais públics

L'escola pública Maria Fernández Lara, instal·lada des de fa dècades al barri de Casablanca, a on van arribar els primers magrebins del Baix Llobregat (juntamente amb Viladecans) participa des de l'inici d'aquest curs en la campanya de promoció del civisme Ara tu tens la clau, impulsada per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

La voluntat del programa és que nens i pares coneguin més bé la transformació urbana que el PMI ha significat per a Casablanca, amb un cost global proper als 19 milions d' euros.

Hores lectives per a conèixer realitat del barri

Cada classe ha apadrinat un espai del barri, que se senyalitzarà perquè en quedi constància, i dedicarà hores lectives a descobrir la seva història i les seves característiques.

També es preveu que serveixi perquè “tots prenguin consciència de la importància de respectar i conservar en bon estat els espais públics”, segons han explicat fonts municipals aquest dimarts a aquesta pàgina web.

Millores urbanes

L'execució del PMI està en marxa des de 2006 i finalitzarà aquest mateix any després d'una gran quantitat de millores urbanes (creació d'espais verds, millores de l'accessibilitat, rehabilitació d'edificis) i programes de millora social, han afegit les mateixes fonts.

Text: Redacció     Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix