L'American School col·labora amb escoles de la comarca

L' American School of Barcelona ubicada al barri de la Miranda d' Esplugues, juntament amb els Serveis Territorials d' Ensenyament al Baix Llobregat, han organitzat la 3a edició del projecte SHARING TO LEARN (compartint l'aprenentatge).

Esplugues de Llobregat. Durant el mes de setembre, els coordinadors d'activitats de l'American School, Marta Vernet i Robin Berting, s'han reunit amb el professorat d'anglès de centres públics i privats concertats de les poblacions de Sant Just, Sant Joan Despí i Esplugues, juntament amb la coordinadora del projecte per part del Departament d' Ensenyament, Alicia Aguilar, per tal de preparar el tercer curs d'aquesta interessant experiència que començarà la primera setmana d' octubre.

El projecte consisteix en un Community Service que els alumnes de 9th grade (l'equivalent al 3r d'ESO del nostre sistema educatiu) assisteixin una tarda a la setmana a fer funcions de helpers (asistents de conversa) amb els mestres titulars de les escoles Gras i Soler, Isidre Martí, Joan Maragall, Lola Anglada, Matilde Orduña, Can Vidalet i l 'Institut La Mallola d'Esplugues; les escoles Sant Francesc, Espai 3, Gran Capità de Sant Joan Despí i també l'escola Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí, segons ens informa Maria Valls, mestra d'anglès d 'aquest centre educatiu. Així com els centres Montseny, Canigó, Montserrat i Madre Sacramento de Sant Just Desvern.

/>

El suport d' aquests alumnes als alumnes de primària d' aquestes poblacions de l' entorn facilita els grups reduïts de conversa amb assistents de conversa nadius, tan necessaris per al treball de l'expressió oral en llengua anglesa.

El passat dimarts 27 de setembre tingué lloc una visita de membres d' equips directius i professorat especialista d' anglès a l'American School, amb els alumnes participants, el seu Director, Mark Pingitore, que pronuncià unes paraules de benvinguda.  La Sots-directora dels Serveis Territorials, Mercè Parès,  manifestà "una gran il·lusió per part del Departament que ens impulsa a encoratjar-vos a mestres i alumnes per consolidar aquest projecte".

Marta Vernet, coordinadora d' activitats, en declaracions a La Premsa Del Baix assegura que  "aquest es el tercer any que l'escola Americana participa en el  projecte Sharing to Learn. En aquest programa, els nostres alumnes de  3er de ESO van a fer de "language assistants"a escoles de primària del  Baix Llobregat. Aquesta experiència ha beneficiat molt els nostres alumnes. Han viscut amb primera mà el que es sent el ser un mestre, com  s'organitza una aula, i també han desenvolupat competències com la  paciència, lideratge, i la creativitat. Amb la incorporació el curs  passat d' alumnes de l' Institut de Sant Just Desvern, hem aconseguit  que aquests i els nostres alumnes treballin junts com a companys a una  aula, aconseguint establir uns lligams molt bons d'amistat i de  treball. Aquest model de Servei i Aprenentatge té molt potencial, i  potser més endavant ho podem aplicar a altres escenaris. Per acabar,  dir que un altre factor molt positiu ha estat el fet de tenir  Institucions públiques i privades treballant conjuntament pel benefici  dels infants, els joves i la comunitat  del Baix Llobregat"

Ramon Cervera Maurel La Premsa Del Baix      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Imatges: American School of Barcelona)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix