Torrelles de Llobregat ven totes les seves cireres

La 36a edició de la Festa de la Cirera va ser un èxit d’assistència i les novetats van tenir una gran acceptació.

La Festa de la Cirera de Torrelles, que es va celebrar el passat cap de setmana, va mantenir l’assistència dels altres anys i, a més, va esgotar els 5.000 quilos de cireres que es venien al Mercat, fet que en consolida el seu èxit i la seva referència dins les festes del Baix Llobregat. Les principals novetats, com ara la decoració amb motius cireraires i garlandes, van sorprendre els visitants i van tenir molt bona acceptació.

La Zona de Barraques es va quedar petita per la gran quantitat de gent que es va aplegar en els tallers, concerts i concursos que es van organitzar. Una altra de les activitats més concorregudes fou el festival Holi, una tradició hindú per donar la benvinguda a la primavera, que es va celebrar per primera vegada al parc de Can Sostres.

A banda de visitants d’arreu de la comarca i de Catalunya, la Festa de la Cirera va estar inaugurada per Josep Pena, director d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat a Barcelona, i va comptar amb la presència de la diputada Anna Simó i l’expresident del parlament, Joan Rigol.

Cal destacar també que la 36a Exposició de cireres fou organitzada per l’Esbart Sant Martí de l’Ateneu Torrellenc, que enguany celebra el cinquantè aniversari. Al final de la festa, es van lliurar els guardons de cirera d’or a la qualitat per a Martí Deu i cirera d’argent a la presentació artística per a Joan Mut.

Redacció / Fotos: Aj. Torrelles de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix