En marxa un procés per a la millora de la convivència amb els animals

Un projecte a Olesa de Montserrat on participen els responsables polítics i tècnics dels departaments i/o regidories de Sanitat, Medi Ambient i Seguretat Ciutadana, entitats animalistes, associacions de veïns, partits polítics i professionals de l'àmbit.

L’Ajuntament d’Olesa pretén crear un protocol de protecció dels animals, i així regular la tinença dels mateixos. L’objectiu és que el municipi esdevingui una ciutat protectora, i que qualsevol ciutadà tingui clar què fer si es troba un animal abandonat o quines són les seves obligacions si té un animal a casa, entre altres. I es farà a travès d’un treball transversal entre departaments municipals i la implicació de la ciutadania. 

A partir d’una primera trobada, s’articularan grups de treball específics per abordar cadascuna de les problemàtiques plantejades, i segons les prioritats que s’estableixin, avançar en la cerca de solucions. 

Concretament els grups de treball que s’organitzaran seran quatre: el que abordi la gestió del servei de recollida d’animals abandonats, el que vetlli pel benestar animal (amb normativa inclosa), el que treballi per la bona convivència a la via pública, i un quart, centrat en els protocols d’actuació i la sensibilització ciutadana, que aposti per l’educació en aquest camp de les noves generacions. 

Redacció / Foto: gentcat.cat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix