Olesa de Montserrat presentarà el seu oli a la Xina

Ho farà a la ciutat de Yantai on se celebrarà del 7 a l’11 de juny un festival gastronòmic emmarcat dins dels premis Gourmand International Awards.

Del 7 al’11 de juny se celebrarà el festival gastronòmic a la ciutat xinesa de Yantai, i l’oli d’Olesa de Montserrat serà un dels grans protagonistes. L’encarregat de presentar el producte olesà és la consultora i escola culinària barcelona Gastronomia Activa, la Dra. Laura Gosalbo. Serà la persona que coordinarà totes les accions, a més dels tastos guiats i les presentacions. Gastronomia Activa comptarà amb un estand amb promoció i informació de l’oli d’Olesa, tot acompanyat d’una decoració amb fotografies de les vinyes, oliveres, el procés d’elaboració de l’oli, a més d’espais i entorns destacats del municipi. La participació en aquest important certamen ha rebut la col·laboració de la Fundació Agrícola Olesana, Oliveràires Palomar Olesana, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Varietat “palomar” o “olesana”

L’Oli olesà, de la varietat “palomar” o “olesana”, és únic i exclusiu que ha rebut diferents premis per la seva qualitat i va ser la mateixa organització la que va demanar la presència del producte olesà en el festival d’enguany.

Gourmand International Awards

El certamen, inclòs dins el lliurament de premis Gourmand International Awards, és considerat com l’“òscar” de llibres de cuina de tot el món, i en el que aquest any hi participen 205 països. Dins el festival hi haurà conferències, taules rodones i tastos com a punt de trobada de gourmets i professionals del món gastronòmic.

La ciutat de Yantai és considerada la capital del vi de la Xina, amb un gran moviment comercial. La presència en aquest festival és una gran oportunitat per establir contactes de negocis, networking i potenciar la visibilitat de la marca Barcelona, un mitjà que podria facilitar l’exportació i l’obertura de nous canals de venda de l’excel·lent oli d’Olesa.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix