Torna la Festa Major d’Estiu de Sant Vicenç dels Horts

Del 22 al 26 de juliol el veïnat podrà gaudir d’una àmplia programació, treballada colze a colze entre entitats i Ajuntament, amb propostes per a totes les edats

Ja fa setmanes que Sant Vicenç dels Horts bull social i culturalment, després de la fi de totes les restriccions pandèmiques. El consistori i les entitats vicentines estaven desitjoses per oferir activitats a la població i, amb l’arribada de la Festa Major d’Estiu, tot aquest treball i ganes veuen la llum. Així, s’ha configurat un programa d’actes molt complet, divers i ampli, perquè totes les persones trobin propostes del seu grat i que gaudeixin de la vida vicentina amb família i amistats.

DSF0865 scaled

L’alcalde, Miguel Comino, ha destacat “la gran tasca del teixit associatiu”, tot recordant: Arriba la festa que més ens treu al carrer, la que més vivim en comunitat i que té a les entitats com a motor de la celebració”. El batlle ha afegit: Enguany també és la Festa Major d’Estiu que més ganes tenim de celebrar, amb la major normalitat dels últims dos anys. Hem recorregut aquest camí amb la suma de tothom i arriba el moment de celebrar.

DSF1041 scaled

La pregonera serà Angelina Martorell, presidenta del Club Bàsquet Joventut Sant Vicenç, entitat que enguany celebra el quarantè aniversari. La Fogonada anirà a càrrec del col·laborador Josep M. Delgado. Podeu consultar el programa de Festa Major d’Estiu, i tot seguit us en destaquem alguns aspectes.

Barraques de la Festa Major

Són un espai amb terrassetes on la gent pot menjar, beure i gaudir de música i d’actuacions en directe, que gestionaran entitats i associacions de Sant Vicenç dels Horts. Estaran ubicades a la plaça de Narcís Lunes. Les actuacions previstes seran:

  • 22 de juliol, a les 22 h, Super Gang
 
  • 23 de juliol, a les 22 h, Ana Sánchez, a les 23.30 h, Big Mouthers i a la 01 h, dj
 
  • 24 de juliol, a les 22 h, la Helen i a les 23.30 h, dj
 

Fira d’atraccions inclusiva

Les atraccions s’instal·laran al solar comprès entre els carrers de Salvador Allende i la carretera de Torrelles, del 22 al 25 de juliol. Divendres 22, de 18 a 20 h, les atraccions funcionaran sense llums ni música, especialment perquè puguin gaudir els infants amb hipersensibilitat sensorial.

WhatsApp Image 2021 07 26 at 18.19.43

Punts lila i LGTBI

Per fomentar el respecte durant les jornades festives, i que les persones que se sentin discriminades tinguin un punt de suport on poder denunciar i rebre assessorament, l’Ajuntament torna a instal·lar els anomenats Punts lila durant cada dia de Festa Major:

  • Divendres 22 de juliol: plaça de la Vila de les 22.30 a les 3.30 h
 
  • Dissabte 23 de juliol: plaça de la Vila, de les 22.30 a les 5 h
 
  • Diumenge 24 de juliol: plaça de la Vila, de les 22.30 a les 2 h
 

1775 sant vicenc

Actuacions musicals per a tots els gustos

Com sempre els concerts seran els esdeveniments més concorreguts de la festivitat, i enguany la programació és diversa i de qualitat. Tot plegat s’iniciarà amb el ball de Festa Major amb la mítica orquestra Cimarrón. Gaudirem del talent musical amb el 13è Festival de Jam-session, amb combos de l’alumnat de l’Escola Superior Jam Session i de The International Friends Quintet. El Concert de Festa Major serà a càrrec de Sabor de Gràcia i Doctor Prats. I tancarà la programació de concerts l’actuació del grup de versions Mala Vida.

full inner page

Doctor prats

mala vida

Cultura popular i tradicional

Les entitats vicentines es lluiran durant la Festa Major d’Estiu per demostrar que han tornat amb força. Els Carallots ja van demostrar-ho el cap de setmana passat amb la diada castellera a la plaça de la Vila. El dissabte 23 els gegants Vicenç i Coloma protagonitzaran la cercavila, i a la nit la colla de diables Àngels Diabòlics deixaran anar el Mamut Venux per oferir un correfoc espectacular. El correfoc infantil serà l’endemà. El mateix dissabte a la nit gaudirem de la ballada de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa, i el dilluns 25 tindrem la 7a Mostra d’Havaneres i Cançó de Taverna.

PortadaStVicencCorrefocDLC18

Les activitats són susceptibles de modificacions per causes alienes a l’organització. Consulteu els canvis possibles a www.svh.cat.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix