Les pallasses seran protagonistes al Festival Internacional de Pallassos

Pepa Plana, Noël Olivé, Las XL, Fanny Giraud, Cia. Decopivolta, Mireia Miracle, Cris-Is (Cristina Solé), Cirquet Confetti, Die Maiers, Revoluclown, La Xicana i Eva González participaran en la divuitena edició que se celebrarà a Cornellà de Llobregat del 14 al 21 d’octubre

En les darreres edicions, el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel ha volgut reivindicar i donar visibilitat a la figura de les pallasses com a artistes amb presència en aquest art. Enguany, l’aposta es reforça. Així per primer cop la Gala Alapista! estarà dirigida per una dona. Jimena Cavalletti serà l'encarregada de dirigir i conduïr-la i tindrà lloc de dimecres 17 a diumenge 21 a la Carpa instal·lada a la plaça de Catalunya .

8e65c62c 55e4 4a66 937b 072027ae5e97

Pepa Plana i Nöel Olivé estrenen ‘Veus que no veus’, el nou espectacle de la Companyia Pepa Plana i per a Olivé és el primer cop que fa de pallassa i en paraules de la pròpia Pepa Plana “ha nascut una nova pallassa”. D’altra banda, Las XL (Andalusia) presentran el seu espectacle ‘Abandónate mucho’, que és el resultat d'un procés personal molt llarg i un temps d'assaig molt curt. Mentrestant, la francesa Fanny Giraud portarà el seu darrer espectacle, ‘Juntos’.

6e86f21e af44 476a ad1a 1540f29ee1e2

Decopivolta (Comunitat Valenciana/Euskadi) porten al festival ‘Tulipes’, una comèdia irreverent d'estar per casa. Una proposta fresca i divertida on dues veïnes esguerrades donaran l'espectacle. Mireia Miracle presentarà ‘Rojo’. És el camí d'un clown, és un viatge cap als límits, aquells que ens imposen i els que nosaltres mateixos ens creem. Cris-is (Catalunya) porta la seva proposta de carrer ‘Wet floor”. Cristina Solé presentarà el seu tan esperat primer solo de clown. I la companyia Cirquet Confetti portaran “Tri Circ’, un espectacle de carrer amb un tricicle carregat de números de circ (malabars i màgia), música swing i una pallassa al volant.

CRIS IS Wet floor uai 900x506

Els alemanys Sabine Maier i Yogi Mohr participaran en la Gala Alapista! amb el seu número on el senyor i la senyora Maier són una parella com els de Jones o els Smiths. D’altra banda, Revoluclown són dos pallassos i una pallassa. El seu és un espectacle de clown, apte per a totes les edats, on un grup de pallassos arriben per fer la revolució creant una veritable aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió. La Xicana portarà la seva comicitat als més menuts i actuarà a diferents escoles bressol de Cornellà. I la pallassa Eva González es converteix en Priska i actuarà a les biblioteques de la ciutat.

Cloenda

Enguany el festival tindrà un gran fi de festa el diumenge 21 (19 hores a la Plaça Catalunya) amb les Balkan Paradise Orchestra i la participació d'algunes de les pallasses i pallassos que han actuat al festival, així com el gegant de Charlie Rivel, que ens dirà adéu abans de tornar cap a Cubelles.

Redacció / Fotos: Arxiu-La Costa Comunicació

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix