La Festa Major de Sant Pere de Gavà escalfa motors

Una àmplia i variada programació per a tots els col·lectius, gustos i edats ompliran els carrers i espais públics de la ciutat del 28 de juny a l’1 de juliol

Gavà ja ho té tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Sant Pere. Del 28 de juny a l’1 de juliol hi ha programat un ampli ventall d’activitats per a totes les edats amb la participació de les entitats locals. Així es podrà triar entre propostes musicals, artístiques, lúdiques i de cultura popular i tradicional a més d’activitats familiars i infantils.

fiestasgava1

Quatre blocs

La programació de la Festa Major estarà dividida en quatre grans blocs. L’apartat musical amb una oferta àmplia i variada destacant Vesprades al Jardí amb tres concerts, la Nit de Tributs amb Black Ice que visionarà cançons de AC/DC, el concert de David Bustamante i Hotel Cochambre i la Nit de Rumba.

La vessant familiar arriba amb El Petit Sant Pere, que recupera la llegenda de les campanes de la ciutat. En aquest espai s’han programat un ventall de propostes per viure i gaudir les festes en família amb jocs, tallers, cinema, contes i la Festa d’Aigües.

El tercer eix de la programació són tots aquelles propostes relacionades amb la Cultura popular i tradicional amb el Castell de Focs a la platja, les accions de la Companyia General del Foc, els grallers, el cercavila Xerinol·lis, sardanes, danses tradicionals i les havaneres.

1484749904333

Finalment, trobem la Festa Major Jove que té el seu espai al parc del Calamot i on els joves trobaran tallers de reggaeton i de hip hop, actuacions de dj’s i el concert de la Banda del Coche Rojo.

El primer tinent d'alcalde i president de l’Àmbit de Benestar i Acció Social, Miquel Àngel Díaz ha manifestat que “hem preparat una programació molt àmplia i variada que convida a sortir al carrer i viure la ciutat, els barris i els espais públics i gaudir d’unes propostes pensades per a tothom.”

D’altra banda, el regidor de Cultura i Esports, German Barrena ha volgut agrair la implicació de les entitats tot explicant que “un any més, les entitats s’han implicat al 100% en la confecció de la programació per oferir un ampli ventall de possibilitats molt diverses i per tots els col·lectius”.

Sexisme

Per segon any consecutiu Gavà vol una Festa Major lliure de sexisme amb l’objectiu que tothom pugui gaudir de les Festes amb llibertat i respecte. Seguint la línia encetada l’any passat, s’incorporen accions per evitar i donar resposta a les agressions sexistes, però ampliant la seva intervenció al col·lectiu LGTBI, per vetllar per unes festes lliures també de conductes lgtbifòbiques.

Enguany s’amplia l’oferta de carpes informatives, de sensibilització i de derivació, En concret, durant els dies de la Festa Major, s’intal·larà una carpa d’informació i de suport a possibles agressions sexistes i lgtbifòbiques. Professionals especialitzats que faran sensibilització a la carpa, i en el cas de l’espai de joves, dues parelles itinerants també faran sensibilització i intervenció al voltant de tot l’espai on tindran lloc les activitats.

A més, Sota el lema “No és No” es repartirà material informatiu en dos esdeveniments concrets que tindran lloc el 30 de juny. D’una banda, durant la Festa Jove al Parc del Calamot entre les 20.00h i les 5.00h i d’altra, el Concert de David Bustamante que se celebrarà a la plaça Francesc Macià de 23.00 a 1.00h.


Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix