Torna l’Spannabis amb més activitats que mai

Del 9 a l’11 de març se celebrarà la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives, que aplegarà més de 500 empreses en un espai d’uns 17.000 metres quadrats que la fa ser una de les més importants del món

Spannabis 2018, la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives, celebrarà la seva quinzena edició a Barcelona. Serà del 9 a l’11 de març a Fira de Cornellà. A més hi tindran lloc les World Cannabis Conferences, la sisena edició, que portaran a la ciutat a les principals veus nacionals i internacionals al voltant de la temàtica del cànem i els seus diferents usos, així com mostrar els avenços i esforços portats a terme durant els darrers anys al voltant de la seva regulació. Spannabis s'ha consolidat com la fira més important del món dintre del sector.

spannabis corne 2018

Actualment és la que rep més visitants, acredita més professionals i mitjans de comunicació i la més important a nivell empresarial. En aquesta quinzena edició, Spannabis portarà els expositors i marques més rellevants del sector, ocuparà més de 17.000 m2 del recinte de Fira de Cornellà de Llobregat i mostrarà les últimes novetats i les millors ofertes per als visitants. En la passada edició va rebre uns 34.000 visitants i s'hi varen veure representades més de 500 empreses. 

spannabis 2018 cornella

World Cannabis Conferences

Les World Cannabis Conferences tindran lloc a l'Auditori del recinte de Fira de Cornellà i seran d'accés gratuït amb l'entrada a la Fira. Tindran una capacitat per acollir a 800 persones i servei de traducció simultània. A través de tres blocs temàtics en format fòrum (medicinal, científic i internacional) i conferències específiques, es pretén aprofundir en les diferents dimensions del cànnabis i la seva evolució. 

Premis i actuacions musicals

Durant la Fira es lliuraran els Premis Spannabis 2018 per premiar el millor stand, el millor banc de llavors, el millor nutrent, el millor producte de parafernàlia, el millor producte de cànem i el millor utensili de cultiu, entre altres. També se celebrarà el lliurament dels premis de la Cannabis Champions Cup, la copa cannàbica de referència dels professionals del sector del cànnabis, en què competeixen l’elit dels cultivadors nacionals i internacionals. 

11Premios 070

D’altra banda, completen la programació d'activitats les actuacions musicals que tindran lloc durant Spannabis.

Redacció / Fotos: Spannabis

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix