La XXXIV Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç, a punt

Els dies 20 i 21 de gener se celebrarà la primera edició de la Mostra Internacional de Pastissseria

Tot a punt per a la celebració de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica i la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts, que enguany arriba a la seva trenta-quatrena edició. Una mostra que compta amb desenes d'activitats molt diverses per a totes les edats. Un gran aparador del municipi baixllobregatí.

La innauguració oficial de la Mostra serà a càrrec de l'alcaldessa del municipi, Maite Aymerich, el divendres 19 a les 20 h, juntament amb la Nit Vicentina. Però hores abans, els i les assistents ja podran gaudir del Cercavila, amb els gegants de les escoles i de l'exposició "Convidem els gegants a l'escola". De divendres a dilluns hi haurà activitats durant tot el dia, entre les quals destaquen espectacles musicals i infantils, cercaviles, activitats gastronòmiques, jocs, cuina en directe, ballades de gegants i molt més.

Josep Lladonosa

Un any més, també acompanyarà la festa Josep Lladonosa, ja que enguany ja es podrà veure l’espai museístic que té dedicat, que acollirà el seu fons documental i de material culinari donat a Sant Vicenç dels Horts. De fet, en l'àrea gastronòmica es podrà visitar el projecte de museització de l’espai gastronòmic del cuiner de cuiners, i diverses demostracions de cuina en directe estaran basades en les seves receptes.

MostraSVH2016 11

Pastisseria, en directe

A més, el municipi baixllobregatí es prepara per acollir el cap de setmana del 20 i 21 de gener la primera edició de la Mostra Internacional de Pastisseria. El certamen està organitzat per la Pastisseria Muñoz i l’Ajuntament. Des de les 11 fins més enllà de les 18 h, exponents catalans del sector, però també espanyols i d’arreu del món, mostraran en directe les seves receptes a la plaça de la Vila. Entre altres participaran Marike Van Beurden, Paolo Temesio, Toni Vera, Sergi Vela, Toni Rodríguez, Jordi Pujol o Miquel Guarro.

13406760 1019539011434688 3654667227822447235 n

Aparcament i mobilitat

La 34a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d’Hivern 2018 genera una gran afluència, tant entre la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts com entre veïns i veïnes d'altres localitats. A la foto de sota es pot consultar el mapa del municipi amb les quatre zones d'aparcament indicades i les indicacions de mobilitat per accedir-hi.

mapamostra

 

Redacció / Foto: Arxiu-Aj. Sant Vicenç Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix