Torna Spannabis, la fira cannàbica més gran del món

Tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de març a Cornellà de Llobregat

Cornellà de Llobregat tornarà a acollir la fira cannàbica més gran del món, Spannabis. El certàmen, que enguany arriba a la catorzena edició, comptarà amb expositors de referència, les darreres novetats del sector i les millors ofertes per als visitants. L'organització preveu un creixement exponencial de visitants i acreditats. De fet, aquest any s'amplia 1.000 m2 el recinte.

spannabis 1

A més, durant el divendres 10 i el dissabte 11, se celebrarà la quarta edició de les World Cannabis Conferences. Aquest format de conferències tindran lloc a l'Auditori de Fira de Cornellà i els visitants d'Spannabis podran accedir-hi lliurement des del recinte firal. Hi haurà servei de traducció simultània el dissabte i tindrà capacitat per a 800 persones. Entre els ponents cmptarem amb Amarna Miller, Virginia Montañés i Titi Trigo, en un bloc dedicat al cànnabis i el sexe; David Pere, Antoniu Llort i Roberto Moso, en un espai sobre cànnabis, música i contracultura; David Kaufman i Joe Rogoway, que ens parlaran de la situació nordamericana i de les seves similituds amb Espanya; l'Observatorio Español de Cannabis Medicinal, representat per Carola Pérez i Guillermo Velasco; així com ponències individuals de la mà de 'Mujeres Cannábicas', 'Regulación Responsable', 'Marihuana TV', el 'Hash Marihuana & Hemp Museum' i 'Brotsanbert'.

spannabis 2

El programa Spannabis es completa amb una àmplia selecció d'actuacions musicals. Per aquesta edició ja estan confirmats els artistes Ravid Goldschmidt, Little Pepe, Zebrass, Olive Tree Dance i DJ Rambla.

Premis

Durant la Fira es lliuraran els premis de la SpannabisChampions Cup i Spannabis 2017, per a guardonar el millor stand, millor banc de llavors, millor nutrient, millor producte parafernàlia, millor producte de cànem i millor estri de cultiu.

L’any passat, la fira va rebre la visita de més de 30.000 visitants, 3.000 professionals de tot el món, la presència de 200 mitjans de comunicació i va albergar a 500 empreses representades.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Spannabis

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix