El Bloc Olesà va presentar la llista i el programa per a les Municipals 2015

Liderat per Pilar Puimedón, i amb lema “Encara Més per Olesa”, el Bloc proposa donar continuïtat a l’acció de govern, “apostant per les persones”.

El Bloc Olesà va presentar el seu programa electoral per a les municipals del pròxim 24 de maig. Liderat per Pilar Puimedón, i amb lema “Encara Més per Olesa” el Bloc proposa donar continuïtat a l’acció de govern, “apostant per les persones”. Una llarga bicicleta amb tots els membres de la llista pedalant en la mateixa direcció és la imatge de campanya de la formació política, que ha deixat però un espai lliure en aquesta bicicleta perquè si sumin tots aquells ciutadans que ho desitgin, i així assolir “la majoria necessària per governar Olesa”. L’encara alcalde d’Olesa, Salvador Prat, i la candidata a l’alcaldia Pilar Puimedón, van destacar que el partit és un grup de gent que comparteix “objectiu, treball i esforç” i que pedala cap a la mateixa direcció, convidant també a la ciutadania a sumar-s’hi.

Pel que fa a la llista, Pilar Puimedón és la candidata a l’alcaldia olesana i per tant numero u de la formació; la segueix Joan Segado, a qui l’alcalde sortint va definir com a “l’ànima del Bloc Olesa”, i que ocupa el número 2; al 3, Jordi Martínez, actual portaveu municipal i qui els pròxims anys podria “assumir nous reptes” segons la candidata Puimedón; el segueix Susanna Yáñez, que al número 4, és la primera novetat respecte a la llista de 2011 i de qui es va destacar l’”experiència en comunicació i la defensa de la participació ciutadana”; també s’incorpora al Bloc, Xavi Rota l’activista cultural que ocupa el número 5; Georgina Muñoz, actual regidora de Serveis Socials ocupa el número 6 a la llista; Francesc Rosa, regidor de Via Publica, el 7; Dídac Solà, el 8; Miquel Riera, el 9; Montse Vergara, el 10, i Jordi López, l’11. Els segueixen Anna Flores, Eva Creus, Esther Baró, Joaquín Martín, Àfrica Ballús, Xavier Perez, Maria Angeles Càliz, Gloria Vinuesa, i l’actual regidor Pere Planas i l’actual alcalde Salvador Prat, que ja havien anunciat que no repetirien en llocs de responsabilitat. Un equip que la candidata del Bloc va explicar que “volen i estan preparades” per treballar per Olesa.

Jordi Martínez, regidor del Bloc Olesà i número 3 a les llistes va ser l’encarregat d’obrir l’acte, i ho va fer destacant el grau de compliment del programa de 2011, que el mateix Bloc xifra en el 80%, una constant en totes les intervencions de l’acte. Però projectant al futur, Martínez, va afirmar que per continuar la tasca iniciada ara fa quatre anys, i davant el volum de partits que concorrin als comicis municipals,  el Bloc Olesà vol poder treballar amb onze regidors, el que Martínez definia d’una majoria “necessària” per governar amb “certa solvència”.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix