José Francisco Ramírez, candidat a l'alcaldia d'Olesa pel Partit Popular

L’alcaldable substitueix com a candidat a Jordi Manfredi, que havia estat el cap de llista a les municipals en els darrers tres comicis locals.

Ja s’ha fet públic el candidat per al Partit Popular (PP) a l’alcaldia d’Olesa de Montserrat. L’escollit és el fins ara número 2 de l’agrupació local, José Francisco Ramírez, que substituirà qui havia estat el candidat en els darrers tres comicis municipals, Jordi Manfredi.

Ramírez ha assegurat que per a ell va ser una sorpresa ser designat com a candidat en substitució de Jordi Manfredi, però que la decisió, presa per l’executiva comarcal, demostra que al Partit Popular els candidats són “eines del partit” amb un mètode de treball diferent de la de la resta de formacions. A més, explica que “hem de governar per a tothom, per aconseguir el benestar dels ciutadans”, i per aquesta raó, afirma, evitar “contaminar les municipals amb el tema de les ideologies”. De cara a les eleccions municipals, l’objectiu de PP d’Olesa és, segons Ramírez, “aconseguir una majoria de vots per poder governar i aplicar la nostra política de treball”. El nou candidat del PP d’Olesa lamenta que, a parer seu, hagi esdevingut, tot fent un símil futbolístic, “un poble de Tercera Regional”, i per aconseguir que sigui “de Primera Divisió cal canviar la forma de governar.”

Sobre el paper que tindrà el fins ara número 1 del PP d’Olesa, Jordi Manfredi, Ramírez ha dit que podria ser que tanqués les llistes o que, per decisió de la comarcal, acabés a un altre municipi.

Redacció / Foto: PP Olesa de Montserrat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
91

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix