Juli Silva és l’alcaldable del PSC per Olesa de Montserrat

El candidat socialista explica que el seu projecte “funcionarà i serà capaç de recuperar la confiança dels votants socialistes a qui no vam saber escoltar”.

Juli Silva serà el candidat a l'alcaldia d’Olesa de Montserrat en les pròximes eleccions municipals del 2015. Així ho van decidir els afiliats a l’agrupació local. Silva va assegurar que "el nostre projecte compta amb persones amb experiència, persones molt preparades i persones carregades d'il·lusió per tirar endavant el nostre model de ciutat a Olesa de Montserrat". A més va remarcar que "aquest nou projecte funcionarà i serem capaços de recuperar la confiança dels votants socialistes a qui no vam saber escoltar. Ara estarem al carrer i basarem la nostra política en la proximitat i la transparència."

La candidatura socialista encetarà, ben aviat, un procés de participació amb una ronda de contactes amb entitats i col·lectius de la ciutat. "Volem una Olesa de tots i totes. Una Olesa cohesionada, amb entitats de tota mena i color, amb un comerç local creixent i participatiu, amb una atenció sanitària òptima, amb convivència i civisme pels carrers, amb instal·lacions municipals dignes i al servei de la ciutadania", va explicar.

Redacció / Foto: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix