ICV i EUiA d'Olesa concorreran junts a les eleccions municipals

Volen impulsar les relacions entre ambdues organitzacions i coordinar les activitats conjuntes, de cara a configurar un projecte plural, democràtic i unitari per al municipi.

Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida (ICV) i Alternativa d’Olesa (EUiA) de Montserrat han fet un pas més en el Pacte d’Estabilitat Municipal i han acordat crear el Consell Municipal de la coalició. L’objectiu, segons els dos partits, és el d’impulsar les relacions entre ambdues organitzacions i coordinar les activitats conjuntes, de cara a configurar un projecte plural, democràtic i unitari per a Olesa. Segons un comunicat emès per ambdues formacions, amb l’acord es fa “normal” a Olesa un acord que fa temps ja existeix a nivell català.

Segons els dos partits, el suport i estímul donat per les dues forces polítiques al Pacte d'Estabilitat Municipal, signat entre el Bloc Olesà i l'Entesa dels Olesans, els ha evidenciat la necessitat de posar en comú les seves experiències acumulades “amb transcendència i coordinació amb la resta de Catalunya, per crear polítiques positives i participatives que possibilitin la màxima confluència possible per recuperar i ampliar els drets socials i nacionals perduts aprofitant-se de la mal anomenada crisi econòmica”.

A partir d’ara veuran qui està disposat a afegir-se a aquest nou projecte, i a partir d’aquí, decidir entre tots el sistema d’escollir la candidatura, el seu programa electoral, i com no, el candidat que inevitablement serà nou perquè l’actual alcalde, Salvador Prat, cap de files del Bloc Olesà en els darrers comicis, no es torna a presentar.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix