ICV-EUIA surt avui al carrer contra el “Pensionazo” del PP

El “Divendres Roig” vol informar de les conseqüències de la reforma de les pensions aprobada per l'Estat.

Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) organitza avui en diverses localitats del Baix Llobregat una jornada anomenada “Divendres Roig”. La formació ecosocialista sortirà al carrer per tal d’explicar les conseqüències de la reforma de pensions aprovada pel Govern del PP. Per això, organitzacions territorials, càrrecs públics, dirigents i diputats, militants i amics, explicaran aquest divendres però també durant els dies 22 i 23 de novembre els efectes de la reforma de les pensions a la ciutadania.

Les repartides de material s’emmarquen en la campanya sobre pensions que la formació política va començar aproximadament fa un mes i que es complementen amb actes, jornades i sortides al carrer que també serviran per explicar que hi ha alternatives per la sostenibilitat de les pensions. 

Demà, els diferents punts de repartides al Baix Llobregat seran els següents:

- 7 H. Sant Boi: Estació de Ferrocarrils de Sant Boi al costat de l'Ajuntament
- 8 H. Cornellà: La Coodinació comarcal es trobarà a la Pl. de l’Estació Renfe-Metro
- 8 H. Sant Feliu: Pl. Estació, amb Jaume Bosch, diputat per ICV-EUiA al Parlament; Jordi San José, alcalde Sant Feliu.
- 7.30 H. El Prat:  Pl. Estació Lorena Vicioso, diputada per ICV-EUiA al Parlament.
- 18 H. Olesa de Montserrat: Pl. del Oli 

Redacció / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix