Frederic Prieto tancarà la llista electoral d'ERC i EUiA de Cornellà

Joan Tardà, primer regidor d'Esquerra Republicana al consistori en democràcia, i l’exalcalde elegit democràticament a Cornellà, ocuparan respectivament els números 24 i 25 de la llista electoral

La coalició d’Esquerra Republicana i Esquerra Unida i Alternativa de Cornellà han anunciat les persones que ocuparan de manera honorífica els llocs 24 i 25 de la seva llista electoral per a les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el proper 28 de maig.

 Y174356 ERCCORNELLA23 SRGB photoAyoCabrera

En la posició vint-i-quatrena de la llista, es situarà en Joan Tardà, professor i catedràtic de Llengua i Literatura Catalanes, primer regidor d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Cornellà en democràcia i exparlamentari al Congrés dels Diputats a Madrid. En Frederic Prieto, teòleg i polític, activista i lluitador antifranquista, referent de l'associacionisme a Cornellà i que va esdevenir el primer alcalde democràtic després de la dictadura franquista entre 1979 i 1985; serà qui tancarà la llista, amb la posició 25.

 Y174280 ERCCORNELLA23 SRGB photoAyoCabrera

L’alcaldable Raquel Albiol va traslladar: “és un honor poder comptar amb en Frederic Prieto i en Joan Tardà, dues persones implicades a la ciutat, des dels seus inicis i en tota la seva trajectòria”. També va destacar que “la coalició és per sumar des de les esquerres, perquè és l’únic canvi possible per la ciutat, unes esquerres transformadores per millorar la ciutat en positiu”. Alhora va insistir: “continuem treballant per una ciutat de tothom i per a tothom, per una ciutat feminista, cohesionada, solidària, sostenible i amb les mateixes oportunitats per a tothom vinguin d’on vinguin. Una esquerra transformadora i útil”. Va tancar la seva intervenció fent al·lusió: “aquest maig farà 38 anys que governa el mateix partit en aquesta ciutat, el PSC, 36 que Antonio Balmón n’és regidor i 18 que n’és alcalde. És més que necessari un canvi i una transformació a la ciutat i només aquesta coalició és capaç de portar-lo a terme.”

 Y174309 ERCCORNELLA23 SRGB photoAyoCabrera

Joan Tardà va destacar que comparteix el projecte de futur d’aquesta coalició i que es sent orgullós de la feina feta els darrers anys: “Agraeixo públicament que m’honorin de poder ocupar el lloc número 24, i més orgullós de poder-ho fer al costat d'en Frederic Prieto.”

 Y174333 ERCCORNELLA23 SRGB photoAyoCabrera

“Pensava que havia acabat la meva vida política, però mai es pot dir, i menys quan tens el neguit per les coses de la teva ciutat de sempre i sobretot per la millora de vida de les persones”, així va iniciar la seva intervenció l’exalcalde de Cornellà Frederic Prieto. Així mateix, va destacar que “el fet que ERC i EUiA vagin en coalició va ser una de les raons per decidir-me a tancar aquesta llista i donar-li suport. Això respon a una línia de continuïtat a nivell polític, la meva experiència sempre ha estat la mateixa, intentar des de les esquerres plurals, fer que la gent pugui disfrutar per un respecte pels drets humans, una gestió participativa i a un nivell diferent del que ha estat passant en aquest ajuntament durant molts anys.”

Redacció / Fotos: ERC-Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
119

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix