Pere Millán s'uneix a Valents i serà el candidat a l'alcaldia a Cornellà

Ha estat regidor a l'Ajuntament a més d'exsecretari i extresorer de Ciutadans

Pere Millán, regidor de Ciutadans a Cornellà de Llobregat i exsecretar i tresorer de l'agrupació de Ciutadans al municipi, serà el candidat de Valents a l'alcaldia del municipi. Millán ha afirmat que "hem de combatre el vandalisme que estem vivint, sobretot després de la pandèmia. És bàsic garantir la seguretat dels nostres ciutadans, no poden sortir amb por al carrer. Sense seguretat no hi ha llibertat". Per a Millán també és molt important seguir amb la millora del tractament i recollida dels residus, amb la finalitat de reduir la generació de residus i incrementar el percentatge de recollida selectiva i ha afegit que "a Cornellà és necessari ampliar els horaris de serveis i de vehicles de neteja dels carrers. La neteja és una de les principals preocupacions dels nostres veïns."

"Reduir en un 55% l'emissió de gasos d'efecte d'hivernacle, combatre la pobresa energètica, adaptar la ciutat als riscos ambientals, millorar els hàbitats naturals de la ciutat i la seva biodiversitat, són algunes de les mesures que hem de dur a terme a Cornellà per a fer efectiu el "Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible i del Clima" ha afirmat Millán.

x5Khsk8C 400x400 copia

Finalment, Pere Millán ha volgut remarcar que la ciutat "té un dèficit d'oferta de cicles formatius, la qual cosa suposa que molts dels nostres joves es vegin obligats a buscar altres ofertes educatives fora del municipi". En relació al sector educatiu, Millán també ha volgut demanar "més convenis de col·laboració amb les universitats. Fa més d'una dècada que es duen a terme cursos i tallers molt específics amb professors acreditats de la UB, però hauríem d'ampliar la col·laboració, també, amb altres centres universitaris".

La Junta Local de Valents a Cornellà ha quedat conformada per Pere Millán, president; Vicente Picó, secretari general; Remei Guevara, secretària d'organització; Silvia Alcalde, secretària d'acció institucional; María José Esquinas, secretària de comunicació.

Perfil
Pere Millán és llicenciat en Ciències Químiques (UAB) i Màster en Formació del professorat especialitat física i química (UB). Va estar deu anys en un lloc de responsabilitat tècnica, comercial i màrqueting en la indústria química. Actualment porta quinze anys treballant com CEO en l'empresa familiar.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix