Oriol Anguera, l'aposta de Junts a Cornellà

Ha estat escollit com a candidat a l'alcaldia per a les eleccions municipals de 2023

Anguera destaca que el seu projecte vol ser transversal i que pretén ser divers, on càpiguen totes les persones que vulguin una ciutat pròspera, però que no perdi els orígens i que respecti el llegat cultural, social, comercial, industrial i agrícola que ens van deixar les generacions que ens han precedit.

Per a Oriol Anguera ”aquest és un repte engrescador i arriba en un moment en què personalment em permet entomar aquesta responsabilitat. Volem sumar a l’equip tothom qui, igual que nosaltres, creu en una manera diferent de fer les coses perquè cal gestionar la ciutat pensant en el benestar col·lectiu.”

El projecte de Junts a Cornellà és transversal i pretén ser un reflex de la societat, una societat diversa, amb dones i homes de diferents àmbits, edats, amb diferents inquietuds, amb ganes de treballar per la ciutat amb un objectiu comú, on garantim el benestar social, la seguretat, l'educació de qualitat inclusiva, el comerç de proximitat, la cultura i l'emprenedoria per a la gent jove.

Oriol Anguera, de 40 anys, és diplomat en ciències empresarials i llicenciat en ciències del treball. Ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional en l'àmbit financer. Fill i net de comerciants del barri Centre i de Sant Ildefons i rebesnet de pagesos de Cornellà ha estat i segueix molt implicat en diversos projectes culturals i associatius de la ciutat.

Redacció / Foto: Junts-Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix