Ana Alba serà la nova alcaldessa de Sant Andreu de la Barca

L’actual presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat i regidora d’Urbanisme substituirà al dimitit Enric Llorca

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca proposarà la regidora socialista Ana Alba com a alcaldessa de la ciutat. La proposta es farà al Ple extraordinari convocat per al pròxim dia 31 de juliol. El ple es convoca després de la renúncia de l’actual alcalde, Enric Llorca, que es farà efectiva al ple ordinari del mes de juliol, que es farà dijous dia 29.

Trajectòria

Fins ara Ana Alba era la presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat i regidora d’Urbanisme.  Alba, de 54 anys, és originària de l’Hospitalet i viu des de fa vint-i-set a Sant Andreu de la Barca.  La seva trajectòria professional i política va començar a les Joventuts Socialistes de Catalunya als catorze anys i va continuar al Partit dels Socialistes de Catalunya a partir dels 18 anys.

ana alba futura alcaldessa

Militant de la històrica agrupació del barri de Bellvitge de l’Hospitalet, aviat va començar el seu compromís social i professionals a la Unió General de Treballadors (UGT), on ha col·laborat estretament amb els secretaris generals de la Federació del Metall. Vinculada a la comarca del Baix Llobregat des de l’any 1990, és militant de l’agrupació socialista de Sant Andreu de la Barca i la viceprimera secretaria de la comissió executiva.

Redacció / Fotos: Arxiu-RSAB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix