Molins de Rei suspèn les llicències per a centres religiosos

Amb aquesta decisió, oficialitzada en sessió extraordinària de la Junta de Govern Local, el govern municipal, integrat per PSC i CIU, vol “garantir que la implantació a la vila d’aquests centres es dugui a terme amb una regulació acurada”.

Fonts municipals han explicat a travès d’un comunicat que “es tracta de vetllar per què la creació d’aquests centres es faci d’acord amb la nova normativa i en els llocs més adients dels barris per tal que no generin molèsties als veïns”.

L’Ajuntament vol fer “un anàlisi rigorós” de les conseqüències que els centres religiosos tenen en el dia a dia del municipi, pel que fa a la mobilitat, seguretat i convivència amb l’objectiu de valorar “la seva compatibilitat amb l’entorn”.

Des de l’Ajuntament han assegurat que seguiran “treballant” i “mantenint el diàleg” amb les diferents entitats religioses i les associacions de veïns de Molins de Rei per “donar resposta a les necessitats de tots els col·lectius i preservar-hi la convivència”.

La mesura ha estat acordada per l’equip de govern després que l’Associació Comunitat Islàmica de Molins de Rei hagi començat a fer gestions per trobar un espai en què edificar una mesquita on poder resar.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix