Jordi Albert Caballero, cap de llista d’ERC-Baix Llobregat i l'Hospitalet

El de Sant Andreu de la Barca és, actualment, diputat al Parlament de Catalunya

Ahir dissabte 21 de novembre es va celebrar de manera telemàtica el congrés comarcal d'Esquerra Republicana al Baix Llobregat i L'Hospitalet per escollir les persones representants de la comarca a les llistes electorals del 14 de febrer. Jordi Albert Caballero, actual diputat al Parlament de Catalunya, va ser escollit com a candidat comarcal republicà.

En la presentació de la seva candidatura va defensar el Baix Llobregat com "una comarca combativa, de lluita social, de defensa dels drets dels treballadors i treballadores. I els seus representants a les institucions han de tenir i defensar aquests mateixos valors”. El santandreuenc també va assenyalar que "des d'Esquerra Republicana liderem la lluita de suport al nostre territori i al medi ambient, la lluita pel dret a l'habitatge, evitant els desnonaments, i la lluita feminista i contra la violència masclista. I liderem, també, la lluita municipalista, estant al costat dels nostres veïns i veïnes des del Govern o a l’oposició municipal, ajudant als nostres conciutadans. La nostra militància activa es tradueix en liderar i compartir aquests espais i en defensar el nostre projecte polític, l'únic capaç de fer avançar el país".

7279c00c d565 4736 a283 1ab54ee27ef4

Conjuntament amb Jordi Albert, la llista comarcal està formada per Oriol Bossa (Sant Feliu de Llobregat), Marta Espona (Molins de Rei), Soulimane Messaoudi (Martorell), Bàrbara Lligadas (Viladecans), Irina Moreno (Cervelló), Jordi Ibern (El Prat de Llobregat), Arnau Mata (Sant Vicenç dels Horts), Isabel Almató (Esplugues de Llobregat), Lourdes Tenorio (Begues) i Albert Campillo (Esparreguera). Una representació paritària i de tot el territori del Baix Llobregat. Oriol Junqueras, que va participar del Congrés a través del vot delegat, va enviar una frase per cloure i animar la militància a no defallir, a seguir treballant més que mai per ajudar els col·lectius més vulnerables, “perquè de la nostra feina ara depèn el futur del país.”

Redacció / Fotos: Marc Puig

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix