David Romero, candidat a l’alcaldia de Junts per Sant Andreu

La nova formació política local es presentarà aquest divendres 19 d’octubre a la plaça Font de la Roda

Aquest divendres es presentarà Junts per Sant Andreu a la plaça Font de la Roda -a les 19h- de Sant Andreu de la Barca. Un acte on participaran Míriam Nogueras, diputada al Congrés de Diputats i Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell. David Romero, de 24 anys, serà el cap de llista de la nova formació política local que ha anunciat que es presentarà a les eleccions municipals de 2019. El nou projecte, que encara està per definir, neix de la proposta Joan Gaspà, actual regidor de PDeCAT. L’objectiu prioritari és mantenir l’actual regidor que té el PDeCAT i intentar, posteriorment, millorar els resultats de les darreres eleccions municipals.

DmMa aoWsAU4gFE

Segons explica Romero a Ràdio Sant Andreu, “Junts per Sant Andreu neix del PDeCAT. A Sant Andreu de la Barca però ho farem diferent perquè hem renovat tot el partit i no queda ningú de l’antiga Convergència i del PDeCAT. Volem fer projecte municipal diferent on tingui cabuda tothom. Aquest projecte ho farem entre tots -entitats-associacions-barris, persones…”. El candidat a l’alcaldia destaca que la nova formació política té uns ideals molt clars: “som republicans; creiem en una ideologia transversal perquè ni som d’esquerres ni de dretes; som demócrates, ja que creiem amb la voluntat popular en els temes de ciutat; defenem el cooperativisme; som solidaris; volem treballar en equip, ja que el municipi el construïm entre tots.”

Altres membres

Al costat de David Romero hi serà, com a número 2, Olga López. Rubén Carrasco serà el president de Junts per Sant Andreu, mentre que Joel Carrasco s’encarregarà del secretariat d’organització i exercirà de portaveu de l’assemblea de joves arrelada al partit.

 

Redacció / Fotos: Junts per Sant Andreu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix