Joan Borràs fa el traspàs de l'alcaldia del Papiol a Jordi Bou

Ahir es va celebrar un Ple extraordinari on es va anunciar que no hi haurà cap tipus de canvi en el projecte de govern

Durant el Ple extraordinari del Papiol d'ahir, Joan Borràs (ERC) va traspassar les responsabilitats de l'alcaldia a Jordi Bou (PDeCAT). L'alcalde sortint i l'alcalde entrant van dedicar tots dos bona part dels seus discursos a explicar que el traspàs de l'alcaldia no només no representa un canvi de rumb en el projecte de govern que van començar a construir fa dos anys, sinó que dóna força a la continuïtat d'aquest projecte i reforça els valors en què se sustenten tant l'acord de govern com la forma de fer i d'entendre la política que l'executiu municipal anomena "model Papiol".

Aquest relleu d'alcalde es va fer d'acord amb el pacte de govern local vigent, al qual van arribar tres dels grups polítics locals del Papiol després de les darreres eleccions municipals. Segons aquest pacte —subscrit pels grups locals del PDeCAT, ERC i Sumem pel Papiol—, Joan Borràs (ERC) ha estat alcalde del Papiol durant els dos primers anys del mandat i Jordi Bou (PDeCAT) ho serà fins a les properes eleccions municipals. Arran del relleu d'alcalde, Borràs passarà a ser primer tinent d'alcalde i a donar suport a Bou i a la resta de companys del seu equip.

Jordi Bou, en la seva intervenció, va dir que "m'agradaria fer èmfasi en un fet que per a nosaltres és molt important i que no em cansaré d'explicar que el rumb de l'equip de govern serà el mateix, la línia a seguir serà la mateixa, tret del fet que el Joan em cedeix el comandament de la nau. Aquesta serà pilotada amb la mateixa cohesió que ens ha caracteritzat fins ara. Per tant, a nivell d'equip de govern, el ple d'avui és un simple tràmit que s'ha de fer i que alhora s'ha de celebrar com a símbol de bona sintonia".

Paraules per l’oposició

Pel que fa a les diferències amb l'oposició, tant l'un com l'altre s'hi van referir amb normalitat, com a fruït d'una comunitat democràtica i basada en el respecte. En aquest sentit, Jordi Bou va voler deixar clar que aquestes diferències "no s'han de viure d'una forma negativa ni d'enfrontament", sinó que "s'ha de poder parlar i pactar per arribar a acords majoritaris, i així, d'aquesta forma, guanyarà sempre el mateix, guanyarà sempre El Papiol". I fent al·lusió a la política catalana, també va manifestar que tot i "el procés" i la via que segueix, el govern al qual representa des d'ahir, "en clau Papiol treballarà per tots els papiolencs amb igualtat de condicions senes discriminar, sigui quina sigui la seva ideologia, sigui quina sigui la seva procedència."

Redacció / Foto: Aj. El Papiol

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix