Torrelles decideix renunciar als comptadors telegestionables

La Ple del consistori també aprova mocions de suport als ens locals i electes investigats pel sobiranisme i a un referèndum a Catalunya

Ahir dijous es va celebrar el Ple ordinari de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, que va aprovar per unanimitat la paralització preventiva de la instal·lació dels comptadors telegestionables. La moció considera que afecta a la salut de les persones, que suposa una falta de la protecció de dades personals i que no compleixen amb la lliure competència. És per això que demana als governs que la seva instal·lació sigui opcional i que es puguin restituir els antics comptadors.

Suport a un referèndum

A més, el Ple també va aprovar una altra moció en què es mostra el suport a la convocatòria d’un referèndum a Catalunya, a fomentar el debat sobre el procés constituent i a tots els Ajuntaments, com el de Torrelles, i càrrecs electes investigats per processos relacionats amb el sobiranisme.

ERC, sense grup municipal

En la mateixa sessió, es va donar compte de l’expulsió del grup municipal d’ERC als regidors Carles Beltrán i Maria Carmen Jara, que passen a ser regidors no adscrits i per tant, desapareix el grup d’ERC al consistori. 

Redacció / Foto: ERC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix