El PSC vol un estudi de l’antena propera al CEIP Sant Martí de Torrelles

La diputada Eva Martínez s’ha reunit amb l’AMPA per tal d’escoltar les seves reivindicacions i demanar la seva retirada.

La diputada socialista, Eva Martínez, ha participat en una reunió amb l’AMPA del CEIP Sant Martí, acompanyada del portaveu socialista a Torrelles, Joan Carles Martínez. A la trobada, membres de l’AMPA han explicat la seva preocupació davant els efectes nocius que pot provocar en els nens i nenes de l’escola la recent instal·lació d’una antena de telefonia a les proximitats del col·legi.

“La tasca realitzada fins al moment per l’AMPA és lloable doncs han mobilitzat al municipi amb diverses accions: un manifest, presència a les xarxes socials, amb vídeos, missatges, cassolades, i amb l’assistència als plens municipals”, ha explicat el portaveu socialista a l’ajuntament, que ha assegurat que “des del PSC els hi volem donar tota la nostra ajuda, i és per això que, convençuts que aquest tema s’ha de tractar amb urgència al Parlament de Catalunya, hem organitzat aquesta reunió amb la nostra diputada, l’Eva Martínez” ha explicat. El portaveu ha insistit que “el nostre objectiu és que el Parlament demani a Vodafone que reubiqui l’antena lluny del centre escolar”, ha conclòs.

La diputada Eva Martínez ha assegurat que el grup socialista al Parlament analitzarà aquesta qüestió per tal que com demana l’entitat  “s’avanci cap a l’aplicació del principi de precaució del Consell Europeu que recomana protegir els nens i els avis , allunyant les antenes d’escoles, instituts, parcs infantils, biblioteques i residències d’avis.”

Proposta

Martínez s’ha compromès ha traslladar la informació al grup socialista per tal de poder fer una proposta perquè el govern de la generalitat demani a Vodafone que busqui un altre emplaçament allunyat del centre escolar. A més, es reclamarà a la Generalitat que es faci un mesurament continu per assegurar que els i les nenes no estiguin exposats a radiacions. També  es treballarà amb el grup socialista al Congrés per a la modificació de la Llei de Telecomunicacions per demanar que incorpori el principi de precaució a l’hora d’autoritzar la instal·lació d’aquest tipus d’antenes.

Redacció / Foto: PSC


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix