El PP critica al PSC per declarar a Esparreguera “non grat” al rei

Segons el seu president provincial del Partit Popular, Alberto Villagrasa, “a cap país del món es permet que unes administracions representatives declarin persona senar grata al cap de l'Estat”.

L’aprovació de la moció en la qual es declarava persona “non grata” al rei Felip VI, impulsada per la CUP i ERC en el darrer Ple de l’ajuntament d’Esparreguera, està duent molta cua. Cal recordar que la moció va tirar endavant amb deu vots a favor (cinc de la CUP, dues de CiU, dues d'ERC i un d'un regidor del PSC), set vots en contra (tres d'ICV-EUiA, dues de C’s, un del PP i un d'un regidor del PSC) i l'abstenció de quatre regidors del PSC, entre ells l'alcalde, Eduard Rivas.

Alberto Villagrasa, president provincial del PP, ha retret als socialistes la seva falta de respecte institucional i de sentit d'Estat en permetre que prosperin mocions com aquestes. “A cap país del món es permet que uneixes administracions representatives declarin persona senar grata al cap de l'Estat”. Per la seva banda, Carlos García, portaveu del grup popular municipal, manifesta a Europa Press que “aquesta declaració és un acte contrari a la legalitat que mostra una vegada més que els partits de CDC i ERC han posat a Catalunya en mans d'uns irresponsables.”

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix