Begues i Sant Climent també es preocupen per l’Hospital de Viladecans

El conseller de Salut, Antoni Comín, els va garantir durant la trobada que el centre sanitari i la seva millora són una prioritat per al govern català.

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, va rebre l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, per tal de tractar sobre la situació de l’hospital de Viladecans i la millora del seu servei. Al llarg de la trobada Comín els va garantir que s’està acomplint la resolució aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya el juliol del 2015 respecte a la presentació de l’avantprojecte d’obres d’ampliació i millora de l’hospital de Viladecans. A més, els va assegurar que el compromís de la conselleria és executar fil per randa tots els acords aprovats, que el calendari s’està complint puntualment i que els objectius proposats són una de les prioritats més importants de la conselleria.

Futura reunió amb els alcaldes

De la mateixa manera el conseller els hi va transmetre la seva intenció de reunir-se amb els cinc alcaldes dels municipis de l’àrea de referència per fer a més una proposta que permeti començar a incloure algunes de les millores dels serveis previstes al pla funcional. D’altra banda, l’alcaldessa de Begues i l’alcalde de Sant Climent de Llobregat van convidar Antoni Comín a visitar properament el centre per tal de conèixer de primera mà la seva situació i les seves necessitats.

En finalitzar els dos alcaldes han volgut manifestar, en una declaració conjunta, que “la situació de l’hospital també és una prioritat per a nosaltres. Confiem en tot cas en els passos que s’han donat fins al moment de la conselleria i en els que es puguin donar en un futur immediat”.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix