La CUP escull Esparreguera per a la seva assemblea nacional

Se celebrarà el pròxim 27 de desembre al Teatre La Passió on s’espera més de 1.000 persones.

La CUP ja ha decidit l’escenari per a la celebració de la seva assemblea nacional. Serà al Teatre La Passió d’Esparreguera el pròxim 27 de desembre. Un acte on es votarà si finalment valida o no l’acord perquè els seus representants al Parlament de Catalunya negociïn amb Junts pel Sí per investir Artur Mas com a president de la Generalitat.

A Manresa, una àmplia majoria dels assistents (823 de 1.254) es van decantar per negociar un escenari sense Artur Mas com a president, mentre que l'opció de donar suport a la seva investidura va quedar relegada a la tercera posició (434). Tot indica que hi haurà noves eleccions al març.

La trobada, que començarà a les deu del matí, només estarà oberta als militants i simpatitzants de la CUP i de les organitzacions que li donen suport. S'hi podran apuntar des de dilluns i fins al 22 de desembre, sempre que estiguin inscrits al registre intern de la formació.

Redacció / Foto: CUP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix