Sant Boi celebrarà una jornada lúdica mediambiental

Es farà el pròxim dissabte 23 de març al Parc Ambiental Torre de la Vila oberta a tots els públics

El dissabte 23 de març hi ha prevista una jornada lúdica al Parc Ambiental Torre de la Vila de Sant Boi de Llobregat, on es podrà conèixer aquest espai públic situat just al límit del nucli urbà amb la zona forestal. Una oportunitat per descobrir i aprendre de la natura en un entorn proper. S'han previst activitats per a tots els públics, com ara jocs de pistes i tallers, durant tot el dia a partir de les 11 hores. A més, durant la jornada es donarà a conèixer l'arbre que Sant Boi ha escollit per participar com a ciutat al projecte #UnÁrbol por Europa.

Tres ambients

El Parc Ambiental Torre de la Vila ofereix tres ambients diferenciats: una zona de jocs infantils, amb mobiliari inclusiu; una pineda de pins pinyers renaturalitzat amb alzines i la Masia Torre de la Vila, equipament d’educació ambiental (residus, energia, cicle de l’aigua i biodiversitat).

Parc Ambiental Torre la Vila 3

El Parc Ambiental de la Torre de la Vila, que forma part de l'Anell Verd de Sant Boi, és un espai versàtil i inclusiu on pots practicar esport, passejar, relaxar-te i gaudir de la natura.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix