Sis municipis del Baix abaixaran la pressió de l’aigua per la sequera

La mesura s’aplicarà a partir de l’11 de març a Begues, Cervelló, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts

Davant els efectes de la greu sequera que s’està a la nostra comarca així com a la resta del territori metropolità, l’AMB ha ampliat les mesures per fer front als efectes de la manca d’aigua. Uns esforços que se centra a actuar sobre la demanda.

85c21e32 e09b 4fa2 8efc 6accc5be2eb9 16 9 discover aspect ratio default 0

Una de les mesures anunciades és la reducció de pressió en el subministrament en els municipis que tenen la dotació més elevada. És el cas de Begues, Cervelló, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Tiana. En aquests municipis es començarà a aplicar a partir de l’11 de març. El seu objectiu és allargar els recursos tant com sigui possible per si la situació no millora a mitjà termini. Una mesura que està consensuada amb els consistoris afectats i amb les companyies subministradores d'aigua, aplicant el Pla metropolità de contingència operacional en temps de sequera aprovat per l'AMB.

Així, en el cas de continuar la situació actual de sequera, es preveu estendre gradualment les mesures de reducció de pressió en altres municipis de la comarca, prioritzant els que tenen les dotacions més elevades. L'evolució dels propers mesos permetrà decidir els municipis afectats.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix