Protecció Civil alerta de fort onatge al Baix Llobregat

Durant el dia d'avui hi haurà afectació al litoral de la nostra comarca des del migdia fins acabar el dia

Protecció Civil de la Generalitat ha activat en fase d’alerta el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT), davant les previsions de fortes ratxes de vent previstes a partir de demà sobretot a la meitat sud del país. El Servei Meteorològic de Catalunya informa que l'episodi començarà el matí de demà dissabte, i es preveu que s'allargui a la matinada i matí del diumenge.

procicat baix

En base a les previsions meteorològiques emeses pel Meteocat, es manté el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en situació de prealerta per onatge. Durant el dia d'avui hi haurà afectació per onatge als municipis costaners de Terres de l'Ebre, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat i Barcelonès des del migdia fins acabar el dia i als municipis de la Selva i el Baix Empordà de les 18 h fins a la mitjanit. Està previst que les onades puguin superar els 2,5 metres (maregassa) i la direcció de l’onatge i de la mar de fons seran de component sud. Fins al moment no hi han hagut incidències destacables degut a l'onatge.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. El Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix