Unes tres-centes persones van netejar la platja del Prat

La Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM) i Estrella Damm van organitzar aquesta iniciativa mediambiental

La Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM) i Estrella Damm van organitzar dissabte 16 de setembre una neteja multitudinària a la platja del Prat de Llobregat, coincidint amb el Dia Internacional de les Platges. Unes tres-centes han participat en aquesta iniciativa mediambiental.

ok EstrellaDammxCRAM 32 400x600

La jornada va començar a la tarda (17h) sota el lema 'La festa de la platja' i amb l’alliberament d’una tortuga babaua. La jornada va acabar amb un concert exclusiu de Ronaldo & Clara per a totes les persones que van participar en la neteja.

Captura de pantalla 2023 09 18 a las 7.18.32

Captura de pantalla 2023 09 18 a las 7.17.23

Captura de pantalla 2023 09 18 a las 7.18.44

Amb aquesta segona edició es va voler conscienciar a la població sobre l'"emergència ecològica a la qual està exposat el Mediterrani i la necessitat urgent de protegir les mars". La iniciativa va comptar amb voluntaris de Damm, va ser conduïda per tècnics del CRAM i es va obrir a tot el públic, i els participants van poder conèixer el treball que realitza el Cram amb espècies marines en perill.

Redacció / Fotos: Elprat-tv

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix