Sant Climent de Llobregat celebra les passejades entre els cirerers en flor

Aquests pròxims 1 i 2 d’abril s’han programat les sortides per a gaudir amb l’espectacle dels arbres florits

Sant Climent de Llobregat organitza, aquest cap de setmana, una nova edició de les passejades entre els cirerers en flor. Una activitat prèvia a la celebració de l’Exposició de Cireres. S’ofereix la possibilitat de gaudir amb l’espectacle efímer que ofereixen aquests arbres durant la seva floració.

passejad

captura de pantalla 2022 03 14 a las 17.29.23 bona

El recorregut té el seu punt de sortida a la plaça de la Vila, a les nou del matí, i transcorre per diferents paratges naturals amb la companyia de la pagesia climentona que ofereix explicacions sobre el treball que suposa el conreu de les cireres.

sant climent recupera les passejades entre els cirerers en flor baix llobregat llobregatdi

Les persones interessades a participar-hi han d’inscriure’s prèviament o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefònicament 93 658 07 91. El preu de la passejada és de dos euros que permeten també la visita al Museu de les Eines del Pagès en acabar el recorregut i que es destinaran íntegrament al manteniment d’aquest equipament. Cal portar esmorzar, aigua, roba còmode i calçat per a la muntanya.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Climent de Llobregat-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix