Netegen l’entorn de la Font del Frare Pau d’Olesa de Montserrat

En els treballs han participat entitats locals i tècnics de medi ambient i forma part del Projecte “Fonts i Camins”.

El Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà (CMRO), la UEC i la colla dels Xino-xano, han participat en la neteja forestal i arranjament de l’entorn de la Font del Frare Pau.Aquesta actuació forma part del Projecte Fonts i Camins que, des del mes de maig passat, consisteix a netejar i arranjar espais naturals del terme municipal.

En tres fases 

Aquesta ha estat la primera fase de les actuacions que s’han de dur a terme en aquest indret. La segona, que es durà a terme a través d’una empresa externa, consistirà a substituir les rajoles malmeses de la Font per diferents actes vandàlics i restaurar el mur de la bassa i els bancs de pedra. Un cop acabades aquestes actuacions, els nens i nenes del CAU faran els cartells de senyalització de la zona. Ara, amb aquestes actuacions, s’ha pogut recuperar un espai degradat. Per celebrar-ho, la tercera actuació que es durà a terme serà una sortida a la Font amb la corresponent inauguració.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
103

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix