Gran èxit del bàsquet base cornellanenc al Campionat de Catalunya

El Bàsquet Almeda és el nou campió de Catalunya de la categoria Preferent després de finalitzar en primera posició de la Final a Quatre que es va celebrar al Pavelló Municipal de Bellpuig. Les cornellanenques van superar el Joventut de Badalona, Barça CBS i Bàsquet Girona U16. Es va classificar pel Campionat d’Espanya que se celebrarà del 14 al 20 de maig a Guadalajara. D’altra banda, l’equip masculí del CB Cornellà va finalitzar en tercera posició del Campionat de Catalunya Preferent que es va celebra al Pavelló Esportiu El Juncar de Tremp. Jugarà el Campionat d’Espanya que se celebrarà a San Fernando (Cadis) del 14 al 20 de maig.