SOCIETAT: Avui s’inaugura la 62 Fira d’Espàrrecs de Gavà

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Pañella inauguraran avui la 62 edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà que se celebrarà entre el 24 i el 26 de maig. En el marc de la Fira, tindrà lloc la segona edició   de  GastroGavà. La mostra gastronòmica, organitzada per l’Ajuntament, l’Agrupació de Restauradors de Gavà i l’Associació de Gastronomia i Turisme, amplia el seu horari i diumenge a la tarda es podrà gaudir de degustacions de còctels i pastissos de 16.30 a 20.30 hores. A més, amplia la seva oferta, ja que a més de la seva tapa amb espàrrecs, els restauradors locals oferiran tapes que són especialitats del seu negoci.

Un total de tretze restaurants se situaran a la plaça Jaume Balmes i oferiran petites degustacions exclusives amb dues opcions de tiquet: una de quatre tapes i dues cerveses a un preu de 10 euros, i una segona d’una tapa i una cervesa que costarà 3 euros. El recinte firal manté el carrer Sant Pere com el nexe d’unió entre els dos principals espais: la plaça de Jaume Balmes i el pavelló Jacme March, que acollirà la Mostra Agrícola. En total hi ha quatre zones. La plaça de Jaume Balmes acollirà la Mostra Comercial i Artesanal, GastroGavà, i part de la Mostra d’Automoció que també se situarà a una segona àrea al carrer de Martí l’Humà. També s’hi ubicarà l’escenari on se succeiran les exhibicions i actuacions, i un espai de jocs infantils.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix